Zgjerimi i arterieve poshtë gjurit nëpërmjet Angiografisë, pa kirurgji

Nëse keni një plagë që ka zgjatur në kohë dhe nuk shërohet, ju duhet menjëherë të konsultoheni me mjekun specialist.

🔹Trajtimi i plagëve, si pasojë e bllokimit të arteries së këmbës, është i mundur.

🔹Ekipi i mjekëve të kardiologjisë intervenuese në Spitalin Salus do të venë në shërbimin tuaj gjithë përvojën e tyre në trajtimin e këtyre problematikave.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat e telefonit :
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al