Check Up i përgjithshmëm

Kontrolloni shëndetin tuaj në Salus!
Paketa e Check up-it të përgjithshëm përfshin mbi 20 analiza dhe vizitën me mjekun e përgjithshëm.

Kostoja? Minimale! Check up-i tashmë është me një çmim promocional dhe e përfitoni për VETËM 62 euro!

Ende po mendoni? Telefononi tani për të rezervuar një orar, para se të jetë tepër vonë.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al