Kirurgjia e gjëndrave të pështymës

Gjëndrat e pështymës janë organe përgjegjëse për formimin e pështymës brenda gojës sonë. Për fat të keq edhe këto struktura mund të preken nga sëmundje beninje dhe malinje neoplazike. Gjëndra më e madhe e pështymës është gjëndra parotide dhe ndodhet prapa qoshes së nofullës, afër me lobin e veshit.

Në Spitalin SALUS kryhen kirurgji të këtyre gjëndrave nga mjeku me eksperiencë shumëvjeçare Dr. Gilberto Acquaviva. Përvoja e tij e pasur dhe specializimi në këtë fushë sigurojnë trajtimin më të mirë për pacientët.

Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja.

Telefononi tani për të rezervuar një orar me Dr. Gilberto Acquaviva në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al