Mitet me të shpeshta dhe fakte rreth kancerit

Kanceri është një sëmundje që ngjallë ende shumë frikë, për këtë arsye shpesh kemi tendencën të besojmë teori të ndryshme mbi shkakun e zhvillimit të tij, por që shpesh janë thjesht teori, të pavërtetuara me studime serioze.

Në fotot e bashkëngjitura do të gjeni disa nga mitet më të shpeshta mbi kancerin dhe faktet e lidhura me të.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me mjekët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al