Qendra Aero-Mjekësore (AEMC)

Laborator Klinik Biokimik

Kirurgji e përgjithshme

Ortopedi

Stomatologji dhe Kirurgji maksilo-faciale

Obstetri – Gjinekologji

Urologji

Gastroenterologji

Neurokirurgji

Dietologjia

Endokrinologji

Radiologji

Prof. Dr. Costantino Zingaretti

Msc. Hyrida Basha

Prof.Dr. Domenico Ferro

Dr. Giovanna Cattini

Prof. Dr. Fabrizio Monti

Prof.Dr. Vincenzo Di Placido

Dr. Massimiliano Del Ninno

Dr.Gilberto Acquaviva

Prof.Dr.Marco Lorenzini

Prof. Dr. Alberto Pasqualin

Staf Mjekësor i kualifikuar

Struktura mjekesore përbehet nga mjekë italianë dhe shqiptarë të formuar në Itali e në vende të ndryshme të Europës, sipas standardeve klinike ndërkombëtare, duke përdorur teknikat operatore më të sofistikuara, të cilet respektojnë pacientin duke u mbështetur në pajisje dhe mjete gjithnjë avangarde. 
Mjeket tanë kujdesen që të ofrojnë shërbime shëndetësore mjaft komplekse dhe efikase shkencërisht të provuara, duke zënë në këtë fushë vendin e një strukture ekselence në territorin shqiptar.
Mjeket tanë ofrojnë shërbime shëndetësore që synojnë të garantojnë parandalimin, diagnostikimin dhe riaftësimin e pacientit. 

Rreth Salus

Spitali Salus është një strukturë spitalore private italo-shqiptare, multispecialistike, që ofron shërbime shëndetësore, ambulatoriale dhe shtrimi për trajtimin e sëmundjeve me karakter mjekësor dhe kirurgjikal.

Shërbimet kryhen nga mjekë italianë dhe mjekë shqiptarë të formuar në Itali dhe në vende të ndryshme të Europës, sipas standardeve klinike ndërkombëtare, duke përdorur teknikat operatore më të sofistikuara, duke perdorur pajisje dhe mjete gjithnjë avangarde. Në këtë mënyrë, Spitali Salus i garanton pacientit një procedurë diagnostikimi të sigurt dhe trajtimi  efikas për çdo patologjie të hasur.

Spitali Salus merr përsipër të kurojë pacientët me shërbimet shëndetësore të nivelit shumë të lartë, të cilat ofrohen gjithmonë me etikë, cilësi dhe profesionalizëm. Salus i garanton pacientit trajtimet më të mira, duke përdorur teknologji më të fundit, mënyra diagnostikimi dhe kurimi avangardë. Spitali Salus ofron  shërbim  profesional dhe në respektim të plotë të të drejtave të pacientit.

Njihuni me shenjat e para të intolerancës ushqimore

Gëzuar Fitër Bajramin

Trajtoni aknet me ndihmën e Prof. Dr. Andrea Artigian

Keni ndryshime të zërit apo vështirësi në përtypje?Dr. Gilberto Acquaviva ju jep zgjidhjen!

Departamenti i Alergologjisë

Si trajtohen gurët në veshka?

Ndërtimi i një lidhjeje të fortë me pacientët tanë është shumë e rëndësishme.

Një tjetër sukses në Spitalit Salus!

Kur kryhet kolonoskopia?

ORTOPEDIA NË SALUS