Kirurgjia Maksilofaciale

Dr. Francesco Lagana pret në Salus pacientët që kanë nevojë për kryerjen e ndërhyrjeve të tilla si:
• Kirurgjia ortognatike
• Kirurgjia onkologjike, kokë – qafë
• Traumatologji maksilofaciale
• Defekte të lindura
• Implantologji e avancuar
• Kirurgji estetike
• Lifting cerviko-facial
• Rinoplastikë
• Lipofilling
Dr. Lagana është mjek-kirurg specialist në kirurgjinë maksilofaciale me gradën doktor në kërkimet shkencore në shkencat Rindërtuese maksilo-faciale dhe të kirurgjisë estetike.
Ndryshoni pamjen tuaj, me vetëm një telefonatë.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al