Nefrektomia e hapur

Nefrektomia e hapur është një procedurë kirurgjikale ku një ose të dy nyjet e veshkave tërhiqen nga trupi përmes një incizioni të madh në bark. Kjo procedurë zakonisht kryhet për shkak të sëmundjeve serioze të veshkave, siç janë tumorët ose dëmtimet e rënda.

👨‍⚕️Dr. Carlo Saltutti, mjek ekspert urolog, me eksperiencë shumëvjeçare në spitale si Careggi në Firence apo Ospedale Maggiore në Bologna, është në spitalin Salus për të pritur pacientë që vuajnë nga:
• Gurët në veshka dhe probleme të tjera me veshkat.
• Prostata dhe probleme me fshikëzën urinare.
• Disfunksioni erektil apo probleme të tjera të traktit urinar.
• Patologji tumorale.

Mos hezitoni , telefononi tani për të rezervuar një takim në numrat:
📲 +355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕Salus, spitali yt!