Mjeku urolog Dr. Carlo Saltutti

👨‍⚕️Mjeku urolog Dr. Carlo Saltutti, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët për vizita dhe ndërhyrje.

🔹️Dr. Saltutti, mjek me eksperiencë shumë vjeçare në spitale si Careggi në Firence apo Ospedale Maggiore në Bologna pret pacientët që vuajne nga:
-Patologji tumorale.
-Të veshkave.
-Prostatës dhe fshikëzës urinare.
-Gurë në veshka.
-Disfunskione erektile apo probleme të tjera të traktit urinar.

✅Dr. Saltutti, ka kryer rreth 9700 ndërhyrje kirurgjikale urologjike dhe endoskopike. Autor i më shumë se 250 artikujve shkencorë të botuar në revistat italiane dhe ato ndërkombëtare.

☎Për të rezervuar një takim na kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭