Kirurgjia e riparimit të valvulës mitrale

Kirurgjia e riparimit të valvulës mitrale është një procedurë kirurgjikale që ka për qëllim të përmirësojë funksionin e valvulës mitrale të zemrës. Valvula mitrale ndodhet midis atriumit të majtë dhe ventrikulit të majtë dhe ka një rol të rëndësishëm në rregullimin e rrjedhjes së gjakut në zemër.

🔹Disa gjendje mund të shkaktojnë dëmtim ose disfunksion të valvulës mitrale, duke përfshirë:
• Stenozën Mitrale.
• Regurgitacion mitral.

🔹Riparimi i valvulës mitrale është një alternativë më e preferueshme krahasuar me zëvendësimin e valvulës me një protezë artificiale.

🔹Pas operacionit, pacienti do të ketë një periudhë rehabilitimi fizik dhe do të ndjekë udhëzimet e mjekut për mbajtjen e shëndetit të zemrës.

👨‍⚕️Dr. Carlo Fucci është një ekspert i specializuar në Kardio-Angiokirurgji dhe në trajtimin e sëmundjeve komplekse kongjenitale të zemrës.
-Me një përvojë të pasur dhe njohuri të thella në fushën e kardiokirurgjisë, Dr. Fucci siguron një kujdes të shkëlqyer shëndetësor dhe trajtimin më të përshtatshëm për çdo pacient.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat e telefonit :
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al