Fizioterapia në Salus

Në Spitalin Salus, shërbimi i fizioterapisë ofron një gamë të gjerë teknikash rehabilituese, duke qëndruar krah qendrave më të specializuara në Europë, për këtë shërbim.

🔹️Duke filluar nga rehabilitimi post-operator, rehabilitimi për dëmtimet muskulo-tendinoze dhe fizioterapia ambulatoriale, ky departament përdor teknikat dhe aparaturat e sofistikuara mjekësore për rikuperimin e shpejtë të pacientit.

👨‍⚕️Ekipi ynë i fizioterapistëve është këtu për të ju ndihmuar, mbështetur dhe udhëhequr në rrugën drejt shëndetit dhe rikuperimit fizik.

☎Për të rezervuar një takim na kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭