Fitoni betejën kundër reumatizmës në Spitalin SALUS

Reumatizma shpesh zbulohet vonë, kjo edhe për arsye të mosnjohjes së shenjave që shoqërojnë të tilla sëmundje. Diagnostikimi në kohë është shumë i rëndësishëm.

Dr. Valerio Pittoni, mjek reumatolog i diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Romës “La Sapienza”, i specializuar në Alergologji dhe Imunologji Klinike dhe Patologji Klinike, ju pret në spitalin Salus për të trajtuar të gjitha llojet e artritrit.

Dr. Pittoni trajton në Spitalin Salus sëmundjet e mëposhtme:

• Reumatizma inflamatore, të tilla si reumatizma akute dhe artriti reumatoid.

• Dermato-polimioziti.

• Konnectitis, të tilla si lupus erythematosus sistemik, sindromi Sjögren, polymyositis, dermatomyositis, scleroderma dhe vasculitis.

• Artriti i shkaktuar nga agjentët infektive, si sëmundja Lyme.

• Sklerodermia sistemike.

• Osteoartriti.

• Reumatizma ekstrartikulare, të tilla si bursitis dhe periarthritis.

• Sëmundjet e kockave, si osteoporoza.

• Spondiloartropatitë.

• Sëmundja e Raynaudit etj.

Kujdesuni për shëndetin tuaj, duke telefonuar tani!

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭