Ekipi i Kirurgjisë Maksilo-faciale

Departamenti i Kirurgjisë Maksilofaciale në Salus ofron shërbime diagnostikuese dhe terapeutike për një kategori të gjerë pacientësh me problematika dhe patologji të regjionit të gojës, të kokës dhe të qafës.

🔹Departamenti merret me diagnozën dhe terapinë e patologjive të tipit tumoral ( tumore të fytyrës, të gojës, gjuhës , gjëndrat e pështymës, trajtimi i problemeve të kyçit të nofullës ( bllokimet e gojës, dhimbjet e kyçit, trajtimi i sindromit disfunksional, problemet e dislokimit të diskut dhe të zëvendësimit kirurgjikal të tij), traumatologjik ( fraktura të nofullave, të fytyrës, hundës, orbitave).

🔹Me një eksperiencë 10 vjeçare, ky departament i përbërë nga një ekip multidisiplinar i nënshtron një përkushtim të veçantë korrigjimeve të asimetrive të fytyrës dhe të nofullave dhe keq kafshimet e lidhura me to si edhe me trajtimet preprotetike implantare!

📲Kontakto tani departamentin e Kirurgjisë Maksilofaciale të përbërë nga mjekë me eksperiencë shumë vjeçare: +355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al