Zgjerimi i arterieve poshtë gjurit, nëpërmjet ANGIOGRAFISË, PA KIRURGJI.

‼️Nëse keni një plagë që ka zgjatur në kohë dhe nuk shërohet, ju duhet menjëherë të konsultoheni me mjekun specialist.

➡️ Trajtimi i plagëve, si pasojë e bllokimit të arteries së këmbës, është i mundur.

➡️ Ekipi Internacional i Mjekëve të Kardiologjisë Invazive në Spitalin Salus do të venë në shërbimin tuaj gjithë përvojën e tyre në trajtimin e këtyre problematikave.

📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500
➕Salus, spitali yt!