Zgjedhja ideale për mirëqenien tuaj gjinekologjike!

Dr. Cesare Romagnolo, ekspert i shquar me përvojë të pasur në fushën e gjinekologjisë pret paciente me shqetësime gjinekologjike në Spitalin Salus.

Dr. Romagnolo ka zhvilluar një karrierë të suksesshme dhe është specializuar në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Universitetin e Padovës.

Mjeku në fjalë është specializuar në fusha të ndryshme si kirurgjia laparoskopike dhe laparotomike gjinekologjike, kirurgjia onkologjike-gjinekologjike, trajtimi kirurgjikal i neoplazive gjinekologjike dhe shumë të tjera.

Me pjesëmarrjen e tij në mbi 79 konferenca, seminare dhe kurse kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe me autorësinë e mbi 131 botimeve shkencore, ai vazhdon të kontribuojë në fushën e mjekësisë dhe shëndetit gjinekologjik.

Besojani shëndetin tuaj ekspertëve tanë.

Për të rezervuar një orar me Dr. Cesare Romagnolo, kontaktoni në numrat që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭