Zemra rreh për ty, vendos atë prioritet

A e dini se në vendin tonë 1 në 3 vdekje shkaktohet nga sëmundjet kronike të zemrës?

Për këtë arsye, ne sjellim për ju Check up-in kardiologjik me ÇMIM PROMOCIONAL 60 euro! Ky është momenti të vendosni në favor të zemrës suaj.

Qëllimi i mjekësisë moderne në ditët tona është parandalimi i sëmundjeve. Duke marrë masa parandaluese për një sëmundje të caktuar mund ta eliminoni krejtësisht atë dhe pasojat e mëtejshme të saj.

Çdo person edhe nëse nuk ka shqetësime duhet të paraqitet tek mjeku në mënyre periodike, në të kundërt sëmundja do të përparojë dhe mjekimi do të jetë më i shtrenjtë.

Kujdesuni për veten tuaj duke telefonuar tani për të rezervuar një orar pranë Spitalit Salus, para se të jetë tepër vonë.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭