Vuani nga migrena?

Migrena është një formë e dhimbjes kronike të kokës e cila shoqërohet me një sërë simptomash të rënda neurologjike.

Ajo është një nga problemet më të zakonshme shëndetësore me shumë opsione terapeutike, ndërsa qasja e duhur nga një neurolog me përvojë siç është Prof. Dr. Fabrizio Monti mund t’ju ofrojë zgjidhje dhe përmirësojë cilësinë e jetës suaj.

Prof. Dr. Fabrizio Monti pret në Salus pacientë që vuajnë nga:

• Dhimbje koke dhe migrenë.

• Epilepsia.

• Sëmundja e Parkinsonit.

• Çregullime të gjumit.

• Sëmundjet që prekin sistemin nervor periferik sëbashku me mundësinë për të kryer këto ekzaminime.

• Ekzaminim neurologjik.

• Elektromiografi dhe elektro-neurografi.

• Testim për vlerësimin e përkeqësimit mendor (Alzheimer etj.).

• Testim për diagnozën e depresionit.

Kujdesuni për shëndetin tuaj duke telefonuar tani për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Fabrizio Monti në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭