Vuani nga migrena?

Migrena është një formë e dhimbjes kronike të kokës e cila shoqërohet me një sërë simptomash të rënda neurologjike.

Ajo është një nga problemet më të zakonshme shëndetësore me shumë opsione terapeutike, ndërsa qasja e duhur nga një neurolog me përvojë siç është Prof. Dr. Fabrizio Monti mund t’ju ofrojë zgjidhje dhe përmirësojë cilësinë e jetës suaj.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Fabrizio Monti telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭