Vuani nga Anemia?Dr. Francesco Torzelli ju jep zgjidhje!

Anemia është sëmundja më e shpeshtë hematologjike. Termi “anemi” i referohet reduktimit poshtë vlerave normale të pranuara të hemoglobinës sipas moshës dhe seksit të personit me ose pa ulje të numrit absolut të eritrociteve.

Pakësimi i hemoglobinës çon në shfaqjen e simptomave dhe shenjave të anemisë.

Cilat janë simptomat?

Dobësi, lodhje e përgjithshme, më të theksuar në sforcimet fizike (konsumohet më shumë oksigjen), vështirësi në frymëmarrje, dhimbje koke në pjesën e pasme të saj, miza para syve, zhurmë në vesh e të tjera.

Dr. Francesco Torzelli, specializuar në degën e Hematologjisë dhe Alergologjisë klinike, si dhe në Imunologji, Mjekësi dhe Patologji klinike, është një ekspert i njohur në fushën e shëndetit.

• Përse të zgjidhni Dr. Torzelli?

Diagnostikë precize.

Kujdes të personalizuar.

Trajtim inovativ.

Besojani shëndetin tuaj ekspertëve tanë, duke telefonuar tani për të rezervuar një orar me Dr. Francesco Torzelli në numrat që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al