Vogëlushët tuaj meritojnë kujdesin më të mirë

Kur fëmijët janë të shëndetshëm jeta është më e bukur. SALUS është këtu për ju dhe vogëlushët tuaj, gati për t’ju përgjigjur në çdo pyetje dhe të ofrojmë kujdesin më të mirë dhe me koston më të ulët.

Vizita pediatrike me Dr. Lurjana Asllanaj është aktualisht me një ÇMIM PROMOCIONAL për VETËM 15 EURO.

Departamenti i Pediatrisë në Salus, ofron një trajtim të plotë të shërbimeve duke filluar nga vizitat e thjeshta të përgjithshme pediatrike, deri tek vizitat specialistike për rastet më komplekse, në moshat pediatrike.

Patologjitë pediatrike të trajtuara janë:

– Vaksinimi
– Allergo-pneumologji pediatrike
– Endokrinologjia pediatrike
– Gastroenterologjia pediatrike
– Kirurgji ORL
– Kirurgji urologjike
– Kirurgji okulistike

Kujdesuni për shëndetin e vogëlushëve tuaj, duke telefonuar tani për të rezervuar një orar me Dr. Lurjana Asllanaj.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al