Vera po afron, mos humbni kohë!

Vera po vjen dhe koha për ekspozimin buzë detit nuk është e largët. Kjo do të thotë që nuk ju ka mbetur shumë kohë për të larguar ato kilogramët e tepërt që keni shtuar gjatë dimrit.

Ushqimi që konsumojmë çdo ditë ka ndikim të madh në mënyrën se si funksionon organizmi jonë, ndaj nëse dëshironi të dini nga çfarë është i përbërë në të vërtetë trupi juaj, ju nevojitet paketa për vlerësimin e mbipeshës.

Për çfarë shërben paketa?

Përmes saj ju do të mësoni:

* Si të bëni zgjedhjet tuaja ushqyese për të qëndruar të shëndetshëm dhe në formë.

* Nëse aktiviteti fizik që po bëni (nëse bëni) është duke dhënë rezultate reale ose nëse duhet të modifikohet.

* Nëse niveli i stresit po shkakton dëmtime në shëndetin tuaj, ndërsa do të kryeni edhe shumë analiza të tjera përmes të cilave do të shihet më në detaje gjendja juaj shëndetësore.

Ende po e mendoni? Telefononi tani për të rezervuar një orar për të kryer paketën për vlerësimin e mbipeshës.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al