Varësia nga substancat narkotike

Largohuni njëherë e përgjithmonë nga varësia. Pavarësisht nga ashpërsia dhe intensiteti i pasojave të keqpërdorimit të alkoolit, drogës apo lojërave të fatit, ne i ofrojmë çdo pacienti kujdes dhe vëmendje maksimale.

Përmes paketës sonë për vlerësimin dhe trajtimin e varësive patologjike ne kuptojmë më shumë rreth gjendjes së pacientit dhe më pas përcaktojmë rrugën e trajtimit.

Me ndihmën tonë, varësia bëhet një gjë e së kaluarës.

Mos hezitoni, ndryshoni jetën tuaj me vetëm një telefonatë.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al