Varësia ndaj lëndëve narkotike

Varësia ndaj lëndëve narkotike është një sfidë serioze dhe komplekse që prek shoqërinë në shumë nivele. Ky fenomen nuk njeh kufijë sociale, ekonomike apo kulturore dhe ndikon individët në mënyra të ndryshme.

🔹Varësia ndaj lëndëve narkotike fillon shpesh si një zgjedhje e vogël. Një moment kureshtje, por shpesh përfundon si një rrugë që shndërrohet në një labirint të errët.

🔹Por, në këtë errësirë, ka shpresë. Ndihma dhe trajtimi janë dritare të vogla që mund ta udhëhoqin individin nga kjo rrugë e humbur. Varësia nuk është një dënim përfundimtar, është thirrje për ndihmë dhe një shans të dytë.

🔹Alba Nostra Salus zgjat duart për të ndihmuar të gjithë ata që kanë humbur në errësirë, të rikthehen në një jetë të re.

📲Mos hezito, telefono tani dhe merr hapin drejt një jete të lirë nga varësia dhe një të ardhme më të ndritur. +355 682053180 / +355 4 23 90 500

🌐www.salus.al
➕Salus, spitali yt!