Vaksinimi në Spitalin Salus

📚Salus sjell për të gjithë prindërit e rinj ”Librin e Shëndetit të Fëmijës”. Ky libër është një shoqërues i çmuar në jetën e fëmijës tuaj dhe është vetjak për çdo fëmijë të moshës 0-18 Vjeç.

🏥Vaksinimi në Salus është i çertifikuar, i kontrolluar sipas të gjithë filtrave të sigurisë dhe në zbatim të Rregullores Ndërkombëtare të Shëndetit!

✅Ky libër paraqet kalendarin e vaksinimit sipas legjislacionit shqiptar dhe vaksinat shtesë që ofrohen nga spitali Salus, këshilla për vaksinimin, ushqyerjen dhe kujdesjen ndaj fëmijës!

👩‍⚕️Prindër, duhet të dini se vaksinat janë parandaluese të sëmundjeve që mund të shfaqen, i japin fëmijës tuaj rezistencë dhe imunitet!

💉Garantoni të ardhmen e tij duke e vaksinuar!

✅Në departamentin e Pediatrisë, Vaksinimit dhe Konsultorit në Salus, Dr. Vjollca Pallaveshi dhe Dr. Ilsa Kraja, mjeke me shumë vite eksperiencë, presin vogëlushët tuaj!

☎️Kontakto +355682053180 / 

TË TJERA

ORL në Salus

ℹ️➡️Disfonia dhe ndryshime të zërit🔷vështirësi në përtypje🔷mungesë apo tepricë e pështymës🔷vështirësi në frymëmarrje🔷dhimbje e veshit🔷gjendra të vogla pranë veshit apo qafës që mund t’ju shqetësojnë🔷dhimbje

Lexo më shumë »