Urgjenca e Spitalit Salus

Departamenti i Urgjencës së Spitalit Salus është i pozicionuar në hyrjen e pasme të Spitalit dhe është i pajisur me të gjitha aparaturat, sinjalistikat dhe infrastukturën logjistike të posaçme.

Synimi i Shërbimit të Urgjencës është ofrimi i shërbimeve të një standarti të lartë. I mundësojmë pacientëve transport të shpejtë dhe të sigurt, duke minimizuar kohën e pritjes në urgjencë.

Ambientet e Spitalit Salus janë të pajisura me teknologji të avancuar/ inovative dhe respektohen me përpikmëri protokollet mjekësore.

Për çdo urgjencë Spitali SALUS ju sjell ambulancën në adresën tuaj, për të vijuar më pas trajtimin në spital nga mjekët specialistë!

* * * * * * *
👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al