Unë e mora,PO TI?

Për të qenë më pranë pacientëve, për t’ju siguruar një akses sa më të lehtë dhe shërbim të përsonalizuar Spitali Salus ofron Kartën e Besueshmërisë “inSalus”.

Kujdesu edhe ti për shëndetin tënd duke u pajisur me Kartën “inSalus”. Karta jonë e Besueshmërisë ka si qëllim parandalimin, por edhe kurimin e sëmundjeve që mund të prekin organizmin e secilit.

Me kartën tonë ju përfitoni shërbime shëndetësore të një standarti të lartë me kostot më të ulëta.

Antjola e mori, po ti?

Për më shumë informacion, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al