Trajtimi i Ekzemës

Ekzema është një gjendje që shkakton skuqje, tharje të lëkurës, si dhe kruajtje. Ajo shfaqet si tek fëmijët ashtu edhe tek të rriturit, si skuqje, flluska ose lëkurë të plasaritur.

🔹Për disa njerëz, ekzema është një gjendje kronike me shpërthime të përsëritura. Simptomat mund të largohen dhe më vonë të kthehen. Disa njerëz gjithashtu mund ta kalojnë ekzemën me kalimin e moshës, ndërsa disa jo.
Ka disa lloje të ndryshme të ekzemës. Lloji i ekzemës suaj mund të përcaktojë simptomat që do të keni dhe se ku do të shfaqen në trupin tuaj.

🔹Si trajtohet ekzema?
Është e rëndësishme të konsultoheni me një dermatolog për t’ju ndihmuar të identifikoni trajtimin e duhur për ekzemën, i cili varet nga lloji dhe ashpërsia e ekzemës.

‍👨‍⚕️Prof. Dr. Andrea Artigiani D’Alpigiani është mjek kirurg dermatolog, diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Pizës dhe specializuar në Dermatologji dhe Venerologji.
Prof. Dr. Artigiani është një ekspert i shkëlqyeshëm në dermatologji dhe e ushtron këtë profesion me qëllimin e vetëm që të mbrojë mirëqenien dhe bukurinë tuaj.

Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një vizitë me Prof. Dr. Artigiani:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al