Trajtimet Dermtologjike në stinen e verës.

Ardhja e veres shoqerohet me shtim te ekspozimit ultraviolet te diellit, i cili pasohet me demtime te lekures te tilla si:
Humbje e elasticitetit
Renie e tonusit
Renie e mases se indit dhjamor
Tharje e lekures
Shtim i rrudhave fine
Shfaqje dhe theksim njollave te diellit (lentigo solare, theksim i njollave te shtatezanise te njohur si Melasma)
Shtim i kapilareve te holle te gjakut

Ne kushte te tilla mjeku dermatolog nderhyn nepermjet disa procedurave te cilat cojne ne biorevitalizim te lekures, mbajtjen e saj te fresket duke e ushqyer e duke i dhene vitalitet.

✅ Kryerja e procedurave mini-invazive si: mezoterapi (koktejle vitaminash e acidi hialuronik), plasma e pasur ne trombocite, peeling kimik i lehte ndihmojne lekuren e cila demtohet gjate stines se veres.

Procedurat e mesiperme, te shoqeruara edhe nga konsultimi me dermatologun, ndihmojne ne rezultate me te mira.

Pas cdo procedure, pacienti keshillohet lidhur me zgjedhjen e produkteve kozmeceutike per perdorim shtepiak.

☎️Kontakto me mjeken dermatologe Amarda Cenko në 0682053180