Trajtim e varësisë patologjike në Salus.

Varësia, një problem që rëndon mbi shoqërin tonë, zgjidhja për të cilën shpesh duket si një tunel me fund të errët. Një sëmundje që vret trupin, mendjen e shpirtin e vartësve dhe të më të dashurve të tyre.

Në Salus kemi ndezur një dritë; një program rehabilitimi të mirëmenduar, një mundësi të dytë për këdo duket se ka humbur rrugën drejt vetvetes.
Procesi nis me diagnostikimin, analiza e konsulta me mjekë profesionistë: psikolog, toksikolog e psikiatër që do të përcaktojnë rrugën e trajtimit.

Më pas, sipas sugjerimit të mjekut realizohet hospitalizimi ku pacienti i nënshtrohet një terapie intensive rehabilituese që konsiston në: këshillim individual me specialistët, këshillim e rekreacion në grup, detoksifikim i organizmit , etj. ku trajtohen paralelisht të gjitha problemet e lidhura me varësinë për një rezultat sa më efektiv.

Pas hospitalizimit kryhet monitorimi i pacientit , ai realizon konsulta të vazhdueshme me specialistët deri në momentin kur vlerësohet që është trajtuar përfundimisht varësia.

Paketa për Vlerësimin dhe Trajtim e varësisë patologjike:
– Konsulta Psikologjike
– Konsulta Psikiatrike
– Konsulta Neurologjike
– Konsulta Toksikologjike
– Analizë Gjak Komplet
– Analizë Multidrug
– Analizë AST/ALT
– Analizë Gama GT

☎️Për të rezervuar kontaktoni në numrat:
0035542390500
00355682053180

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm