Tiroidektomia

Në Salus kryhen kirurgjitë e tiroides dhe trajtohen patologjitë e saj si kanceri dhe sëmundjet beninje.

Komplikacionet më të rrezikshme të tiroides janë humbja e zërit, hemorragjia dhe nevoja për të marrë kalcium në mënyrë të përhershme si pasojë e dëmtimit të paratiroideve.

Zgjedhja e një kirurgu të specializuar është jetësore për të pasur rezultate sa më të mira. Ekselenca e kirurgjisë ndërkombëtare në fushën e kirurgjisë gjenerale Prof. Dr. Costantino Zingaretti, është i gatshëm t’ju ofrojë kujdes të personalizuar dhe të sigurt.

Aktualisht çmimet e të gjitha ndërhyrjeve kirurgjikale që lidhen me Departamentin e Kirurgjisë së Përgjithshme, përfshirë edhe tiroidektominë janë me çmim promocional.

Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një konsultë me Prof. Dr. Costantino Zingaretti telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqet në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al