Testimi serologjik Covid 19 (Anti-SARS-CoV-2) TOTAL, në Spitalin Salus

📣Testimi serologjik Covid 19 (Anti-SARS-CoV-2) TOTAL
✅SPITALI SALUS falë teknologjisë bashkëkohore që disponon, ofron për të gjithë pacientët kryerjnë e testin serologjik për COVID-19, i cili kryen matje në mënyrë të automatizuar kualitative të antitrupave invitro IgA, IgM, IgG, për të dedektuar pacientet me përgjigje imunitare ndaj COVID-19.
💉Kjo analize kryhet me metodën Electrochemiluminescence Immunoassay “ECLIA”, metoda më e saktë për momentin në fushën laboratorike për serologjine, dhe përgjigjia e kësaj analize merret brenda 4 orësh.
✅Ky Testim është i konfirmuar nga FDA dhe MSH.

🥇Ju do mund të merrni përgjigjet e testit serologjik nga laboratori i Spitalit Salus, i cili është i çertifikuar dhe akredituar sipas standarteve europiane.

📞Kontakto 0682053180 për me shume informacion / www.salus.al

TË TJERA

Sedacioni për fëmijë

Sedacioni për fëmijë në stomatologjinë pediatrike rekomandohet shumë në rastet kur bëhet fjalë për pacientë të veçantë:👉Jo bashkëpunues, odontofobikë, me aftësi të kufizuara ose autikë

Lexo më shumë »