Testet molekulare për kancerin në mushkëri PA PAGESË në SALUS!

Në kohën kur kanceri i mushkërisë është një nga sfidat më të mëdha të shëndetit publik, projektet inovative janë shpesh herë shpresa e pacientëve dhe mjekëve. Një ndër projektet më të rëndësishme dhe stimuluese është “EPROPA”, i cili tashmë është i disponueshëm për herë të parë edhe në Shqipëri, duke ofruar një shans të ri për pacientët me kancer pulmonik në Spitalin Salus.

Identifikimi i ndryshimeve molekulare është një hap i rëndësishëm dhe kyç drejt trajtimit të personalizuar të kancerit të pulmonit.

Vlen të theksojmë, se kryerja e testeve NGS në kuadër të projektit “EPROPA” është i mundur FALAS për pacientët me kancer pulmoni, një oportunitet për ata që ballafaqohen me kancerin e mushkërisë, duke u mundësuar një akses më të lehtë dhe të shpejtë në teknologjitë më të fundit shëndetësore.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar, telefononi tani në numrat që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭