Terapia e dhimbjes

Terapia e dhimbjes, konsiston në qasjen terapeutike dhe shkencore për trajtimin e dhimbjes.Dhimbja akute e lidhur me një traumë fizike shpesh është e rikuperueshme në mënyrë natyrale ndërsa dhimbja kronike, nga ana tjetër, zakonisht shkaktohet nga kushte që zakonisht janë të vështira për t’u trajtuar.Terapia e dhimbjes trajtohet me profesionalitet dhe etike nga Prof. Dr. Vincenzo Tegazzin, me anë të teknikave inovatore si: agopuntura, ozonoterapia, magnetoterapia etj.

TË TJERA

Adenomioza

Adenomioza është një sëmundje që karakterizohet nga rritja e indit endometrial (qe vesh mitren brenda) ne shtresen e muskulatures se mitres. Kjo sëmundje prek me

Lexo më shumë »