Yndyrnat e ”mira” që duhet të konsumoni!

Ajo që ne zakonisht i quajmë “yndyrna” dhe mjekët i përcaktojnë si lipide, janë ndër makronutrientët të cilët, në proporcione të duhura, nuk duhet të mungojnë kurrë në një dietë të ekuilibruar. Shumë shpesh ne konsumojmë yndyrna në sasi të larta pa e konsideruar vlerën e tyre ushqyese, pa menduar se disa prej tyre nuk …

Yndyrnat e ”mira” që duhet të konsumoni! Read More »