Ç’ËSHTË USHQYERJA PLOTËSUESE E BEBEVE?

Deri në gjashtë muajsh të gjitha nevojat e fëmijës për ushqime dhe lëngje plotësohen vetëm me qumështin e gjirit, ose nëpërmjet ushqyerjes me qumësht formulash. Pas kësaj moshe fëmijës suaj duhet t’i jepni edhe ushqime të tjera shtesë për të plotësuar nevojat gjithnjë e në rritje për lëndë ushqyese, të cilat tani nuk arrin t’ia …

Ç’ËSHTË USHQYERJA PLOTËSUESE E BEBEVE? Read More »