Çfarë duhet të dini për gurët në veshka dhe si trajtohen? – Dr. Ened Kacorri

Urologjia është ajo degë e mjekësisë që merret me Aparatin Uro-Gjenital. Urologjia ka patologji të shumta, por patologjia e prostatës është ajo që mbizoteron (patologji që fillon tek meshkujt pas moshës 50 vjec). Por ajo qe vihet re ne Shqiperi, si patologji shumë e shpeshtë, është patologjia e kalkulozes së aparatit urinar (gurët). Kalkulat ndahen …

Çfarë duhet të dini për gurët në veshka dhe si trajtohen? – Dr. Ened Kacorri Read More »