Torsioni testikolar

Torsioni testikularDhimbjet testikulare mund të jenë akute, te forta dhe e menjehershme, ose kronike.Shkaku më i shpeshtë është torsioni (përdredhja) dhe kjo manifestohet me fillim të menjëhershëm të dhimbjes. Torsioni i testikulit përbën një gjendje urgjence për shkak të rrotullimit të testikulit dhe mungesës së furnizimit të tij me gjak. Simptomat janë dhimbje akute skrotale …

Torsioni testikolar Read More »