Striktura e Uretrës

👉🔵Një strikturë uretrale kufizon rrjedhën e urinës nga fshikëza dhe mund të shkaktojë një sërë problemesh mjekësore në traktin urinar, përfshirë inflamacionin ose infeksionin. Simptomat përfshijnë:🔺Vështirësia në rrjedhën e urinës🔺Ndjesia e mos-zbrazjes së fshikëzës🔺Vështirësi, tendosje ose dhimbje kur urinoni🔺Rritje e nevojës për urinim ose urinim i shpeshtë🔺Infeksion të traktit urinar🔺Gjaku në urinë (hematuria)🔺Gjaku në spermë …

Striktura e Uretrës Read More »