Dhimbja në gjinekologji

🏥Organet riprodhuese femerore ( qafa e mitres, mitra, tubat dhe vezoret ) kane te njejtin inervim te brendshem si zorra e trashe dhe nje pjese e zorres se holle, (T10-L1) ndaj diferencimi i dhimbjes gjinekologjike nga ajo nga aparati tretes eshte i veshtire. Dhimbjet mund te jene akute dhe kronikeAKUTEDhimbje qe vijne nga demtimet e …

Dhimbja në gjinekologji Read More »