Problemet e lëkurës në dimër

Stina e dimrit mund të shkaktojë probleme të lëkurës, si: 💆‍♀️Dermatitis, shkakton formimin e copëzave të thata të lëkurës që shkaktojnë kruarje dhe acarim. Mund të rezultojë nga ekspozimi ndaj kimikateve, nga një alergjen ose nga një infeksion. 👉Rosacea, është një infeksion bakterial që shkakton skuqje dhe gunga të vogla, të kuqe në lëkurë. 👉Urtikaria, …

Problemet e lëkurës në dimër Read More »