Stres testi në Salus

👨‍⚕️❤️Metoda më e lehtë dhe më e saktë për zbulimin dhe vlerësimin e sëmundjeve ishemike e zemrës është stres-testi. Një ndër metodat për vlerësimin dhe depistimin e sëmundjeve ishemike është edhe prova e efortit ose e njohur ndryshe stress-test. Sëmundja ishemike shfaqet nëse kemi problem me enët koronare (që furnizojnë zemrën me gjak). ➡️Këto sëmundje …

Stres testi në Salus Read More »