Skaneri i kokës

👩‍⚕️🔵Skaneri i kokës është një nga metodat më të mira për diagnostikimin dhe kapjen në kohë të sëmundjeve të kokës, por jo vetëm, duke dhënë imazhe të detajuara që diferencojnë të gjitha strukturat indore. 🔵Departamenti i Radiologjisë disponon gjeneratën më të fundit të pajisjeve imazherike që i nënshtrohen periodikisht kontrolleve parandaluese nga kompanitë furnizuese dhe …

Skaneri i kokës Read More »