Shkaqet e sëmundjeve kronike të veshkave

🔴Shkaqet e sëmundjeve kronike të veshkave➡️Presioni i lartë i gjakut (hipertensioni) dhe diabeti janë shkaktarët më të zakonshëm të sëmundjes së veshkave. Presioni i lartë i gjakut shkakton pak më shumë se një të katërtën e të gjitha rasteve të dëmtimit të veshkave. ➡️Diabeti është shkaku i rreth një të tretës së të gjitha rasteve, …

Shkaqet e sëmundjeve kronike të veshkave Read More »