Rënia e flokëve, alopecia!

👩‍⚕️👉💇‍♀️Rënia e flokeve njihet me termin mjekësor si Alopecia.Ajo përbën një problem shëndetësor, por me një impakt të rëndësishëm psiko-social. 💇‍♀️Mund të haset si te femrat edhe meshkuj, femijë dhe të rriturit, në çdo tip lëkure, pa preference të ngjyrës, mund të ndodhe në skalp dhe çdo pjesë tjetër të trupit. 💇‍♀️Rënia e flokëve mund …

Rënia e flokëve, alopecia! Read More »