Prova e alergjise ne lekure, Prick Test

👩‍⚕️Prova e alergjise ne lekure, e quajtur ndryshe Prick Test eshte nje ekzaminim i cili kryhet per nje kohe 20-30 minuta dhe percakton nese pacienti eshte alergjik apo me ndjeshmeri te rritur ndaj ndonje apo disa alergevene ajrore apo ushqimore. 👉Kjo prove konsiston ne vendosjen e pikave te lengut me alergene ne lekuren e parakrahut …

Prova e alergjise ne lekure, Prick Test Read More »