proteza e gjurit

Nevoja për protezën e gjurit, Dr. Francesco Lijoi!

Arsyeja më e zakonshme për operacionin e zëvendësimit të gjurit është lehtësimi i dhimbjeve të forta të shkaktuara nga osteoartriti. Personat që kanë nevojë për ndërhyrje kirurgjikale të gjurit zakonisht kanë probleme në ecje, ngjitje të shkallëve dhe uljen në karrige. Disa gjithashtu kanë dhimbje në gju gjatë pushimit. Për shumicën e njerëzve, proteza e …

Nevoja për protezën e gjurit, Dr. Francesco Lijoi! Read More »

Proteza e gjurit në Spitalin Salus

🦵🏥Në spitalin Salus kryhet edhe ndërhyrja e Artroprotezës së gjurit (monokompartimentale dhe totale)! 👉Vitet e fundit janë shtuar shumë personat që vendosin të bëjnë një ndërhyrje kirurgjikale për shkak të problemeve në gju. Dhimbjet e vazhdueshme në ecje shkaktohen si rezultat i fërkimit të dy sipërfaqeve artikulare. Këto simptoma shfaqen kryesisht tek moshat e mëdha, …

Proteza e gjurit në Spitalin Salus Read More »