Pickimi nga insektet, çfarë duhet të bëni nëse jeni alergjik?

🐝Pickimi prej insekteve është i bezdisshëm, jep dhimbje, enjtje, skuqje, djegie në vendin e pickimit. Kjo është cka shumica e personave përjetojnë pas një pickimi. Në disa raste pickimet nga insektet sidomos bleta dhe grerëza (hymenopteret) mund të japin një reaksion alergjik i cili mund të shfaqet me shqetësime lokale në vendin e pickimit deri …

Pickimi nga insektet, çfarë duhet të bëni nëse jeni alergjik? Read More »