pediatri

Rekomandime Mjekësore për nënat

Rekomandime Mjekësore të veçanta – Disa këshilla për nënat:🔴Ethe/temperatura e Lartë➡️Temperatura është përgjigja apo reagimi natyral i trupit të fëmijës ndaj disa gjëndjeve, sëmundjeve si psh: infeksionet. ➡️Tek fëmijët temparatura e trupit normale luhatet nga 36®C deri në 37.2 ^C. ajo zakonisht është më e ulët pas mesnatës dhe më e lartë pasdite.➡️Quhet ethe/temperature e lartë …

Rekomandime Mjekësore për nënat Read More »