ozonoterapia

Oksigjen Ozono Terapia

📣📣Ozoni eshte nje gaz me formule O3 qe formohet nga shkarkimet elektrike ndaj oksigjenit.Eshte i formuar nga 3 molekula oksigjeni me ngarkese te plote oksidante.Efektet biologjike te ozonit:✅💧Efekt Antibakterial dhe Antiviral✅💧Aksion Antiinflamator dhe Antiedematoze duke ulursubstancat proinflamatore dhe duke stimuluar neoangeogenezen dhe prodhim te enzimave anti oksidant.✅💧Efekt Cikatricial✅💧Efekt imunodulues: duke ulur radikalet e lire ne …

Oksigjen Ozono Terapia Read More »

Ozonoterapia

📣📣Në Spitalin Salus do të fillojë aplikimi i terapisë së Ozonoterapisë nga Dr. Flamur Vellku dhe Dr. Nuri Qyra! ✅💧Ozonoterapia është provuar të jetë terapia më e sigurt që ka ekzistuar ndonjëherë në trajtimin e infeksioneve virale, antibakteriale dhe fungine. ✅💧Kjo terapi aplikohet me infiltrim intramuskular paravertebral, sotokutan epidural dhe auto-hemo transfuzion në rrugë venoze …

Ozonoterapia Read More »