Nevoja për protezën e gjurit, Dr. Francesco Lijoi!

Arsyeja më e zakonshme për operacionin e zëvendësimit të gjurit është lehtësimi i dhimbjeve të forta të shkaktuara nga osteoartriti. Personat që kanë nevojë për ndërhyrje kirurgjikale të gjurit zakonisht kanë probleme në ecje, ngjitje të shkallëve dhe uljen në karrige. Disa gjithashtu kanë dhimbje në gju gjatë pushimit. Për shumicën e njerëzve, proteza e …

Nevoja për protezën e gjurit, Dr. Francesco Lijoi! Read More »