Si reagon organizmi ynë kur bëhet fjalë për kancerin?

Sistemi imunitar është një aparat kompleks që mbron organizmin dhe, në disa raste, ndihmon në luftimin e kancerit. Por e dini si funksionon sistemi imunitar? Kur bëhet fjalë për kancerin, është e ndërlikuar! Çdo sekondë brenda trupit tonë ndodh një betejë e formuar nga ushtri të qelizave të krijuara për të mbrojtur trupin nga sëmundjet …

Si reagon organizmi ynë kur bëhet fjalë për kancerin? Read More »